Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Vrije tijd
  3. Kookboeken
  4. Basiskookboeken
  5. So Fast, So Easy Pressure Cooker Cookbook

So Fast, So Easy Pressure Cooker Cookbook

More Than 725 Fresh, Delicious Recipes for Electric and Stovetop Pressure Cookers

Beth Hensperger, Julie Kaufmann
Paperback | Engels
€ 29,45
+ 58 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

The only pressure cooker cookbook--for electric and stovetop pressure cookers--you'll ever need!

What's not to love about the pressure cooker? Using pressure created by super-heated steam, the pressure cooker can cut cook times by 70 percent, meaning dinner is on the table faster, and with significantly less energy use. Your dinner will be more nutrient-rich because vitamins and other good things won't be lost in evaporating steam. And it will taste delicious and succulent because none of the food's moisture has been allowed to escape. Finally, today's modern pressure cooker has been re-engineered for safety and ease of use, including the development of the electric pressure cooker.

Because no moisture evaporates during cooking, conventional stovetop recipes do not work in the pressure cooker. For success, the pressure cooker requires different food to liquid ratios and because of that superheated pressure, cook times are very precise. With this comprehensive guide, the busy cook can use fresh ingredients to create more than 700 tasty recipes developed for and scrupulously tested and retested for the pressure cooker.

  • Chapters on Poultry, Pork, Beef & Veal, Lamb & Game, and Seafood include Zinfandel-braised short ribs that cook in just 30 minutes, herb-stuffed whole turkey breast and braised lamb shanks ready in 25 minutes, and baby back ribs that pressure-cook in just 15 minutes.
  • Individual chapters on grains, beans, rice dishes (including risotto and breakfast rice), potatoes, chili, and tomato sauces (with and without meat), as well as on soups, vegetables, desserts, making your own baby food, and much more.
  • An introductory chapter explains the ins and outs of the pressure cooker, with valuable tips and advice. The authors also include recipes for lots of basics, such as how to cook different types of rice and varieties of dried beans.

  • Specificaties

    Betrokkenen

    Auteur(s):
    Uitgeverij:

    Inhoud

    Aantal bladzijden:
    600
    Taal:
    Engels

    Eigenschappen

    Productcode (EAN):
    9780811714778
    Verschijningsdatum:
    15/12/2015
    Uitvoering:
    Paperback
    Formaat:
    Trade paperback (VS)
    Afmetingen:
    201 mm x 254 mm
    Gewicht:
    1406 g
    Standaard Boekhandel

    Alleen bij Standaard Boekhandel

    + 58 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
    SOLDEN

    30% korting

    op een mooie selectie boeken en papierwaren
    SOLDEN
    Solden: 30% korting op boeken en papierwaren
    E-BOOK ACTIE

    Tot meer dan 50% korting

    op een selectie e-books
    E-BOOK ACTIE
    E-book kortingen
    Standaard Boekhandel

    Beoordelingen

    We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.