Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Smoker Cookbook

Complete Smoker Cookbook for Real Barbecue, The Ultimate How-To Guide for Smoking Meat, The Art of Smoking Meat for Real Pitmasters

Roger Murphy
Paperback | Engels
€ 28,45
+ 56 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Smoker Cookbook

The ultimate how-to guide for smoking all types of pork, beef, ham, vegetables, fish poultry, and game. This book on smoking meats for beginners is the guide to mastering the low and slow art of smoking meats at your home. This guide is an essential book for beginners who want to smoke meat without needing expert help from others. This book offers detailed guidance obtained by years of smoking meat, includes clear instructions and step-by-step directions for every recipe. This is the only guide you will ever need to professionally smoke a variety of meat. From well-known beef brisket, pork ribs the book includes delicate turkey, venison, chicken, and pheasant smoked meat recipes. The book includes photographs of every finished meal to make your job easier. Whether you are a beginner meat smoker or looking to go beyond the basics, the book gives you the tools and tips you need to start that perfectly smoked meat.

Where there is a smoke, there is a flavor. With white smoke, you can boost the flavor of your food. In addition to this statement, you can preserve the nutrition present in the food as well. Smoking meat or making BBQ is not only a means of cooking but for some individuals and classy enthusiasts, this is a form of Art! There are several ways to smoke your meat but in all actuality its all the same concept. Smoking is something has withstood the test of time, it will continue to stand the test of time for years to come. Not only is it a method to preserve your catch or kill, but it's also one of if not the best-tasting food there is.

In this book, you can find irresistible recipes of smoked:
  • Beef
  • Pork
  • Poultry
  • Fish
  • Ham
  • Vegetables
  • Game!

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
120
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781981340286
Verschijningsdatum:
3/12/2017
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
152 mm x 229 mm
Gewicht:
172 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 56 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.