Onze Vivlio e-readers ondervinden momenteel synchronisatieproblemen. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Onze Vivlio e-readers ondervinden momenteel synchronisatieproblemen. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Smoke & Spice Deck

50 Recipe Cards for Delicious BBQ Rubs, Marinades, Glazes & Butters

Valerie Aikman-Smith
Boek
€ 27,95
+ 55 punten
Pre-order nu, verschijningsdatum onbekend
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

This 50-card boxed set and a 64-page book unlocks the secrets of fantastically flavorsome grills, with recipes for versatile BBQ rubs, marinades, glazes, and butters.

Incredible flavors, inspiring ingredients, and the epitome of laid-back entertaining--grilling is the best way to cook in the summertime. Whether you like your food fiercely hot or prefer gentler aromatic flavors, Valerie Aikman-Smith has created an enticing array of marinades, brines, butters, rubs, and glazes to add flavor to your cooking, either outside on the grill or in your kitchen.

Creative matching of seasonings help create exciting new taste sensations as well as tried and tested favorites from around the world. Nothing brings out the flavor in meat like a marinade, and it also tenderizes it and can keep it moist whilst cooking, too. Inspiration for pork includes Sticky Smoky Baby Back Ribs and Blackberry and Sage Glazed Ham. Beef can be made even more mouth-watering when prepared with an African Smoke Rub or a Matahambre Marinade. Options for lamb include a Pomegranate and Harissa seasoning or a Lavender Salt Rub, while, and for poultry, choose from Cherry-glazed Duck Skewers or Jamaican Jerk Chicken. For those who love the enticing aroma of grilled Fish, try Spiced Red Snapper with Chermoula or Grilled Lobsters with melting butters. Vegetarian options include Caramelized Beet Tatin with Marinated Goat Cheese.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
64
Taal:
Engels
Reeks:
Reeksnummer:
nr. 3

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781788795906
Verschijningsdatum:
9/04/2024
Uitvoering:
Boek
Afmetingen:
173 mm x 147 mm
Gewicht:
657 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 55 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.