Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Die Studie über "Sisal in Ostafrika " ist das Ergebnis eines fünfmonati- gen Aufenthaltes des Verfassers und Mitarbeiters der Afrika-Studienstelle, Diplom-Landwirt HERMANN PÖSSINGER, in den Sisalgebieten Tansanias so- wie kürzerer Reisen in Kenya, Uganda, Madagaskar und Mos;ambique. Der Autor hat den Schwerpunkt seiner Studie auf die Möglichkeiten der bäuer- lichen Sisalerzeugung in Ostafrika gelegt - eine Fragestellung, die in sozio- logischer Hinsicht für die neuen Staaten Ostafrikas von erhöhtem Interesse und besonderer Dringlichkeit ist. Sowohl bei den Reisen in Afrika wie bei der Ausarbeitung der Studie in Deutschland wurde der Autor von vielen Seiten unterstützt. Unser beson- derer Dank gilt dem Regional Officer of Agriculture in Tanga, Mr. MusHI, und seinen Beamten für ihre großzügige und geduldige Unterstützung dieser Arbeit. Von besonderem Wert war außerdem die Förderung und Anteil- nahme seitens der Tanganyika Sisal Grower's Association und der Tanga- nyika Sisal Marketing Association in Tanga. Für die kritische Durchsicht des Manuskripts und mannigfache Anregungen dürfen wir den Herren Dr. H. RUTHENBERG, Dr. H. B. K. GEUTING und P. AMMANN herzlich danken. Pla- nung und Durchführung der Untersuchung erfolgten im Rahmen des Ost- afrika-Programms der Afrika-Studienstelle des IFO-Instituts. Auf die groß- zügige finanzielle Unterstützung der Arbeit durch die Fritz-Thyssen-Stiftung, ohne die die Untersuchung nicht hätte durchgeführt und die Ergebnisse nicht in dieser Form hätten veröffentlicht werden können, sei ganz besonders hin- gew, iesen.