Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Simple French Cookery E-BOOK

simple recipes for classic French dishes by the legendary Raymond Blanc

Raymond Blanc
E-book | Engels
€ 14,99
+ 14 punten
Uitvoering
Onmiddellijk beschikbaar
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Onmiddellijk geleverd via e-mail

Omschrijving

Bring a bit of France into your kitchen thanks to legendary, Michelin-starred chef Raymond Blanc. In this straightforward, easy-to-follow recipe book with specially commissioned photography, Raymond shows how simple, delicious and rewarding cooking the French classics can be!

'Fabulous' -- ***** Reader review
'Simple French Cookery. It does what is says on the cover!' -- ***** Reader review
'Best cookery book I own' -- ***** Reader review
'Very delicious and so very easy to follow - perfect' -- ***** Reader review
'A masterpiece' -- ***** Reader review

****************************************************************************
In Simple French Cookery, Raymond Blanc demystifies French cuisine and demonstrates how enjoyable the simple, creative act of cookery can be.

He describes the basic techniques needed to create traditional French food, details key ingredients and demonstrates 40 simple-to-follow versions of the most well-known French dishes. With step-by-step instructions, specially commissioned colour photographs to accompany every stage from start to finish, and menu planners, all 40 recipes - covering meat and vegetarian dishes as well as sweet treats - are quick and easy to prepare and use readily available ingredients.

You are in safe hands with Raymond - his foolproof instructions guarantee excellent results every time, whether you've chosen to cook a French onion soup or a Chicken fricassée...

Why not choose:
Moules marinière
Poached asparagus with mustard
Pan-fried fillet of sea bream with ratatouille and tomato coulis
Coq au vin
Provençal rack of lamb with crushed peas
Pot-au-feu with braised pork belly
Gratin dauphinois
Stuffed tomatoes
Crème caramel
Tarte Tatin

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781448142040
Verschijningsdatum:
18/05/2016
Uitvoering:
E-book
Beveiligd met:
Adobe DRM
Formaat:
ePub
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 14 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.