Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Vrije tijd
  3. Zelfzorg, Gezin & Gezondheid
  4. Shelf-life study of Paneer Tikka using modified atmosphere packaging

Shelf-life study of Paneer Tikka using modified atmosphere packaging

Manu Sharma, Smita Singh, Rajendra Kumar Pandey
Paperback | Engels
€ 35,45
+ 70 punten
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Paneer tikka, a popular dish for vegetarians, is a tongue tingling favourite of Indian gourmets. It is a perishable commodity which requires more than five hours for its preparation.Paneer tikka is an exotic kebab of Indian cottage cheese. It is extensively used as fast-food during get-togethers, marriage parties, birthday parties, and also in restaurants. It is highly rich in proteins and fat, and also contains vitamins, minerals, fibre, sulphur compounds, and is laxative in nature. Paneer, which forms base for a variety of culinary dishes including Paneer tikka, is an important acid coagulated indigenous variety of soft cheese and tikka refers to general South Asian term meaning marinated barbequed food. Tikka means small pieces of meat or poultry marinated in yoghurt and tandoori spice mix, grilled or roasted and served with Indian bread and salad. The low shelf life of Paneer tikka is mainly due to microbial and physicochemical changes. Vacuum packaging of food product is meant to retard or completely check the oxidative reactions and inhibit the microbial growth by eliminating oxygen. Vacuum packaging extends the normal shelf life of food products by two to three times.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
56
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9783330037496
Uitvoering:
Paperback
Afmetingen:
150 mm x 220 mm
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 70 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.