Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
How are sights and sounds and smells converted into electrical signals in a form that can be interpreted by the nervous system? Although this process, called sensory transduction, began to be understood only relatively recently, so much progress has been made that it is now possible to say at least in outline (but in most cases in remarkable detail) how transduction occurs for all of the major sense organs of the body. Since the first edition was published in 2003, many new experiments have radically changed some of our previously-held views.This new edition fulfils the book's original aims, both as an accessible textbook and a general introduction to the senses, by bringing the contents fully up to date with the new information acquired over the last 15 years. In so doing, it continues to provide a comprehensive survey of one of the greatest achievements of modern biology and neuroscience - the unravelling of the mechanism of sensation.