Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The first ever cake book for Aga owners covers all the lovely things cooks want to make but often find tricky to get right in the Aga. With 100 recipes for large cakes, cupcakes, buns, muffins, and traybakes, ranging from the classic to the contemporary, this book is perfect for both the keen cake baker and the complete beginner. There are ideas for all occasions, or simply fast cakes for the busy person, and even recipes that children will enjoy making themselves. It includes simple cakes (quick and easy traybakes, Swiss rolls, and all-in-one cakes), chocolate cakes (brownies, chocolate roulade, death-by-chocolate--all sumptuous delights that are equally good served as teatime cakes or dinner-party desserts), traditional cakes (Victoria sandwich, Christmas cake, Simnel cake, Dundee cake, parkin, teabread, scones, plus old English regional classics), baking with kids (fairy cakes, drop scones, Welsh cakes, flapjacks, cookies, and fork biscuits), cupcakes (beautiful little iced gems in a variety of colors and flavors), coffee-shop cakes (muffins, flavored shortbread, banana loaf, and gingerbread), healthy options (fruit bars, oatcakes, carrot cake, courgette buns, wholewheat cake, and fat-free cakes). All recipes have Aga and conventional instructions. There is also advice about baking equipment and useful tips throughout, making cake baking in the Aga absolutely foolproof!