Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Secrets of a Jewish Baker

Recipes for 125 Breads from Around the World [A Baking Book]

George Greenstein
Hardcover | Engels
€ 36,45
+ 72 punten
Verwachte leverdatum onbekend
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

In this James Beard Award-winning cookbook, George Greenstein reveals 125 recipes for the yeasted and quick breads that have been handed down through his family by three generations of bakers--the breads that made his bakery so well-loved for so many years.

For more than twenty years, Greenstein owned and operated a Long Island bakery that produced a wide variety of baked goods, from many different ethnic traditions--focaccia and Irish soda bread, Bavarian pumpernickel and naan--including many from his own culture, such as Jewish corn bread, challah, and bagels. Now that most neighborhood bakeries like Greenstein's are long since closed, this classic collection not only teaches bakers everywhere how to make those delicious, classic breads, but it also preserves authentic versions of the recipes for all to enjoy.

With the same helpful features that made this a cherished cookbook upon its original publication--separate instructions for mixing each recipe by hand, food processor, and stand mixer; tips for baking a week's worth of bread in as few as two hours; invaluable baker's secrets; and a very approachable style throughout--this revised edition also includes twelve new recipes to satisfy both old fans and new.

So bring the spirit of that great old bakery back to life right in your very own kitchen, filling every room of your house with the wonderful aroma of freshly baked bread. And rest assured you'll bake with ease and success every time, thanks to George and his long-learned, very happily shared SECRETS OF A JEWISH BAKER.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
336
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781580088442
Verschijningsdatum:
1/05/2007
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Ongenaaid / garenloos gebonden
Afmetingen:
211 mm x 261 mm
Gewicht:
975 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 72 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.