Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Vrije tijd
  3. Kookboeken
  4. Basiskookboeken
  5. Sea Robins, Triggerfish & Other Overlooked Seafood

Sea Robins, Triggerfish & Other Overlooked Seafood

The Complete Guide to Preparing and Serving Bycatch

Matthew Pietsch, James O Fraioli
Hardcover | Engels
€ 34,95
+ 69 punten
Verwachte leverdatum onbekend
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Today, our oceans contain an abundance of delicious, underutilized, and lesser-known varieties of fish. Frequently, these unfamiliar species are pulled up when commercial fishermen are looking for something else. These nontargeted species--known as bycatch--are often dumped back into the ocean, dead or barely alive.

What if we didn't discard those perfectly edible fish? What if we introduced them to consumers looking for a change on the menu who care about where their seafood comes from? That's what Sea Robbins, Triggerfish, & other Overlooked Seafood is all about--taking the pressure off heavily targeted species like swordfish and tuna and introducing home cooks and professional chefs to many new species being unloaded on today's docks.

Let's celebrate these other fish in the sea by enjoying a bounty of mouthwatering recipes prepared by Chef Matthew Pietsch, owner of the celebrated Michigan restaurant Salt of the Earth. Pietsch's vast culinary knowledge and skill demonstrated through his fun, straightforward approach, will guide seafood lovers every step of the way as he and James Beard award winner James O. Fraioli encourage seafood consumers to support and promote those underutilized and underappreciated fisheries while still enjoying quality seafood at an affordable price.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
232
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781510726420
Verschijningsdatum:
19/09/2017
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
226 mm x 282 mm
Gewicht:
1315 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 69 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
SOLDEN

30% korting

op een mooie selectie boeken en papierwaren
SOLDEN
Solden: 30% korting op boeken en papierwaren
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.