Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Sugarcane producing countries running sugar industries and apart from the sugar and alcohol, these factories generate many by-products and waste materials like solid waste (press mud), molasses and bagasse. The effluent in distillery industry plays a prime role in bridging the gap between the depletion and repletion by its inherent potential of high organic carbon and nutrient contents. Although the distillery effluent utilization in agriculture has augmented the crop yields, its unscientific and unsystematic use causes degradation of land and the environment. To harmless its full manurial potential, there is a recommendation of one time land application and distillery effluent through irrigation water as a source of plant nutrients for sugarcane crop and also to sustain the soil health. Thus, wherever there is uncontrolled discharge of distillery effluent, the environment is aesthetically unpleasant. Scientific utilization of distillery effluent in agriculture would save costs on fertilizers and facilitate reduction in pollution load on the environment and also improve the overall soil health.