Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
With consumer's quest for new functional foods, all eyes are concentrated for new sources of functional ingredients and nutraceuticals. Marine food, due to its phenomenal biodiversity is treasure house of many novel healthy food ingredients and biologically active compounds such as fish oils, fish proteins, bioactive peptides, seaweeds, macroalgae and microalgae. Despite having so much health benefits, marine functional ingredients have been underexploited for food purposes. Thus, this book aims at exploring the Science behind the potential of marine functional ingredients, scope, their source, nature and potential health benefits. Bakery and Pasta products, being most widely consumed food products all over the world are best sources of incorporating the marine functional ingredient and for reaching the targeted population. This book takes insight to the physico-chemical changes, nutritional and microstructure changes in bakery and pasta products on incorporation which will open the new doors of functional foods to tackle chronic health problems. This book covers more than 100 references and will be useful to food manufacturers, scientist, graduate and postgraduate students.