Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
Omschrijving
(1) Nicht empfehlenswert bei Temperaturen unter OoC (2) Fristamat HDA 600, Danfoss, Dänemark. (3) Betriebe, die saniert sind, das heisst, frei von gewissen Krankheiten. (4) Vorratsfütterung. Die Tiere haben immer Futter zur freien Aufnahme. (5) Futter getrocknet und zu kleinen Würfeln gepresst. (6) Fertigfutter mit Wachstumsförderer Mecadox. (7) Vorhaut des Penis. (8) Die Ställe werden nach gründlicher Reinigung auf einmal belegt. Nach be- endeter Mastperiode werden erst nach erneuter Reinigung des leeren Stal- les neue Tiere eingestallt usw. (9) Spulwürmer. (10) Ferkelgrippe. (11) Meist schwere Rippenfell- und Lungenentzündungen. (12) Brustfellentzündung. (13) Herzbeutelentzündung. (14) Weisse Flecken der Leber - Narben von Entzündungen, die durch wandernde Spulwurmlarven verursacht werden. (15) Magengeschwüre. (16) pH = Säuregrad. Dieser soll unmittelbar nach der Schlachtung wenig unter den physiologischen Blutwerten liegen. Dieser Wert ist bei PSE- Fleisch zu tief. (17) PSE = Pale soft exsudativ (blass weich wässrig) ist die Bezeichnung für verändertes Fleisch von stressempfindlichen Schweinen, die wegen angebo- rener Stoffwechsel schwäche der hohen Belastung der Schlachtung (v.a. Transport, brutales Treiben usw.) nicht gewachsen sind. PSE-Fleisch ist übersäuert (tiefes pH). (18) DFD = dark firm dry (dunkle Farbe, zäh, fest) tritt auf, wenn die Milch- säureanhäufungen, die zu PSE-Fleisch führen, bereits ins Blut übergetre- ten sind, was mangelhafte Säuerung und somit ungenügende Reifung des Fleisches verursacht. (19) Ein millionstel Teil (parts per million); 1 ppm = 0,001 Vol%. (20) Split-plot-Verfahren. . (21) Ganze Gruppe kann als unabhängige Variable betrachtet werden. Dagegen wird das Verhalten des Einzeltieres meistens von den Buchtgenossen beein- flusst.