Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

School of Booze

An Insider's Guide to Libations, Tipples, and Brews

Jane Peyton
Hardcover | Engels
€ 22,95
+ 45 punten
Uitvoering
Levering 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

"An intoxicating brew of drinking lore, boozy anecdotes and hop-driven history--this is the sort of school I wish I'd gone to." --Adrian Tierney-Jones, author of 1001 Beers You Must Taste Before You Die

Humans were seeking out alcohol millions of years before the word "keg" was coined. School of Booze contains everything you have ever wanted to know about alcoholic beverages, from how to make absinthe to the cultural history of zythos (beer). It covers the discovery and invention of fermented alcohol, ancient history, toasting, alcohol and health, alcohol's role in religion, origin of slang expressions, virtually every known form of alcoholic beverage and their histories, temperance and prohibition movements and law, and much more.

Packed with fascinating miscellany and curious facts to entertain your friends at the pub, this book is an essential compendium of knowledge about what essayist Dr. Samuel Johnson called life's "second greatest pleasure." It is the perfect gift for yourself, or for anyone who enjoys raising a glass to good health. Bottoms up!

Skyhorse Publishing, along with our Good Books and Arcade imprints, is proud to publish a broad range of cookbooks, including books on juicing, grilling, baking, frying, home brewing and winemaking, slow cookers, and cast iron cooking. We've been successful with books on gluten-free cooking, vegetarian and vegan cooking, paleo, raw foods, and more. Our list includes French cooking, Swedish cooking, Austrian and German cooking, Cajun cooking, as well as books on jerky, canning and preserving, peanut butter, meatballs, oil and vinegar, bone broth, and more. While not every title we publish becomes a New York Times bestseller or a national bestseller, we are committed to books on subjects that are sometimes overlooked and to authors whose work might not otherwise find a home.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
240
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781632206633
Verschijningsdatum:
5/05/2015
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
142 mm x 185 mm
Gewicht:
408 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 45 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.