Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This book has received the AESA (American Educational Studies Association) Critics Choice Award 2012. The essays in School Food Politics explore the intersections of food and politics on all six of the inhabited continents of the world. Including electoral fights over universally free school meals in Korea, nutritional reforms to school dinners in England and canteens in Australia, teachers' and doctors' work on school feeding in Argentina, and more, the volume provides key illustrations of the many contexts that have witnessed intense struggles defining which children will eat; why; what and how they are served; and who will pay for and prepare the food. Contributors include reformers writing from their own perspectives, from the farm-to-school program in Burlington, Vermont, to efforts to apply principles of critical pedagogy in cooking programs for urban teens, to animal rights curriculum. Later chapters shift their focus to possibilities and hope for a different future for school food, one that is friendlier to students, «lunch ladies, » society, other creatures, and the planet.