Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Bennie Saygili is een eigenwijze doorbijter, iemand die zich niet de kaas van het brood laat eten. Begin jaren zestig ontvlucht hij het gezinsleven bij zijn grootvader op het Turkse platteland. Hij weet zich als elfjarig jongetje staande te houden in Istanbul. Dromend van succes reist hij op zijn zeventiende zijn vader achterna naar Nederland. In Hilversum kan hij voor het eerst onbezorgd jong zijn. Vervolgens bouwt hij in Amsterdam, door hard te werken en geen gelegenheid onbenut te laten, een reputatie op als succesvol zakenman. Zijn zoon Murat dreigt in Nederland aanvankelijk het verkeerde pad op te gaan, maar kiest uiteindelijk ook voor het ondernemerschap. Wanneer hun droom – een serie multiculturele winkels op het Amsterdamse Bos en Lommerplein – wreed wordt verstoord door een slepend huurconflict met een projectontwikkelaar, ervaren zij dit als een groot onrecht. De persoonlijke ervaringen van de Saygili's in de afgelopen vijf decennia geven een beeld van hun Turkse wortels, de geschiedenis van de gastarbeid in Europa, en van het hedendaagse Nederland, dat zij als tweede vaderland hebben omarmd.