Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The right sauce can elevate a dish from mundane to magical. Whether it is a creamy French Hollandaise, a classic British Mint Sauce or a fiery Indian Vindaloo, the sauce is what really gives a dish it's flavour. With this new collection from Company's coming, you can master the art of sauce-making in your own kitchen. Why rely on store-bought sauces when you can create your own healthier versions at home with fresh ingredients and no artificial flavours or fillers. From the classic French sauces to the aromatic sauces of India and South America, this book contains recipes from around the globe. Learn about their history, as well as helpful tips on how to prepare and serve them.