• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Non-fictie
  3. Wetenschap
  4. Techniek
  5. Landbouw & Voeding
  6. Safety and quality assessment of vacuum evaporated grapefruits

Safety and quality assessment of vacuum evaporated grapefruits

Muhammad Akhtar, Muhammad Atif Randhawa, Muhammad Nadeem
Paperback | Engels
€ 54,45
+ 108 punten
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

This is very interesting topic about fruits and vegetables processing and extending the safety and quality of fruits and vegetable with good nutritional profile. Vacuum evaporation is a very good technique as compared to conventional heat processing techniques in which important components like minerals, vitamins, anti-oxidants and total phenolic compound are lost during processing. Vacuum evaporation is conducted at low temperature of 50-55 centi grade with low atmospheric pressure of 600-650 mmHg. By using such type of techniques for the processing of fruits and vegetables are the demand of the consumer, so that they obtain good quality product for the consumption.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
104
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9783659777226
Verschijningsdatum:
3/06/2019
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
152 mm x 229 mm
Gewicht:
163 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 108 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.