Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This is very interesting topic about fruits and vegetables processing and extending the safety and quality of fruits and vegetable with good nutritional profile. Vacuum evaporation is a very good technique as compared to conventional heat processing techniques in which important components like minerals, vitamins, anti-oxidants and total phenolic compound are lost during processing. Vacuum evaporation is conducted at low temperature of 50-55 centi grade with low atmospheric pressure of 600-650 mmHg. By using such type of techniques for the processing of fruits and vegetables are the demand of the consumer, so that they obtain good quality product for the consumption.