Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Hyperglycemia results in excessive production of free radicals which leads to sever oxidative damage of the cell components like lipids, proteins and DNA. These radicals attack the polyunsaturated fatty acids in the cell membrane leading to disturbances in membrane structure and properties such as membrane permeability, integrity and also the binding of insulin to its receptors that is embedded in the cell membrane, Thus it was found that membrane enriched in unsaturated fatty acids tends to bind more insulin than membrane enriched in saturated fatty acids, and the membrane components may be affected by food intake. In this study we aimed to increase omega-3 fatty acids through flaxseed oil supplementation daily as it contains a high proportion of unsaturated fatty acids in order to improve cell membrane components and improve cell membrane functions including the interaction between insulin and its receptors and then increasing insulin sensitivity through improving insulin mechanism.