Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta Pagnier geeft een duurzame, hedendaagse draai aan klassieke en eigen cucina povera-gerechten.
In een tijd waarin alles duurder wordt, moet je soms net iets creatiever zijn om iets lekkers en gezonds op tafel te zetten. Dat weten de Italianen allang. Zij hebben hun eigen kooktraditie: cucina povera, een boerse, sobere, eenvoudige keuken van restjes en betaalbare seizoensproducten. Roberta Pagnier is geïnspireerd door deze kookstijl, die uitermate goed past in de huidige maatschappij: een bewuste wereld zonder verspilling.
Roberta's cucina povera is een laagdrempelig kookboek met smakelijke, makkelijke recepten voor het hele gezin, doorspekt met weetjes over de Italiaanse keuken, de oorsprong van de gerechten en ingrediënten en hun culturele achtergrond. Met dit boek bij de hand kun je thuis heerlijk zorgeloos en
betaalbaar koken en minder verspillen. Dus zet je thermostaat maar laag en de ribollita op het vuur!
Roberta is bekend van 24Kitchen en Wat eten we (SBS6)
prachtige retro vormgeving met moderne twist
met cucina povera-klassiekers als panzanella, pasta e fagioli, spaghetti all'olio, aglio e peperoncini, polenta en bruschette
We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.