Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Non-fictie
  3. Wetenschap
  4. Biologie
  5. Rice vinegar fermentation & DNA fingerprinting of microorganisms

Rice vinegar fermentation & DNA fingerprinting of microorganisms

Sandeep Kaur, Rajpal Phutela, Harinder Oberoi
Paperback | Engels
€ 88,95
+ 177 punten
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Vinegar is a sour-tasting kitchen staple, practically sour wine. Some of the latest vinegar types include white distilled vinegar, cider vinegar, wine vinegar, rice vinegar and malt vinegar.Rice is one of the oldest food crops of the world and staple diet for over half the population. It is cultivated in about 350-360 million acres with annual global production at 475 million metric tonnes and a fraction goes to vinegar fermentation. India is second largest producer of rice in the world having produced about 143.9 million tonnes of rice in 2010 Ethanol concentration selected for acetic acid production was 8%.the present study was planned with the objectives of Isolation and screening of yeast and acetic acid bacterial isolates for production of vinegar and optimization of saccharfication and fermentation conditions for production of vinegar from basmati and plain rice.The fermentation studies showed that 7.60% (w/v) total acid and 6.51% (w/v) volatile acids was produced from rice var. PUSA 1121 with fermentation efficiency of 78.2%, while rice var. PR 116 produced 5.99% (w/v) total acids and 5.08% (w/v) volatile acids with fermentation efficiency of 76.59%.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
216
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9783639518405
Verschijningsdatum:
7/11/2013
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
152 mm x 229 mm
Gewicht:
322 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 177 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
SOLDEN

30% korting

op een mooie selectie boeken en papierwaren
SOLDEN
Solden: 30% korting op boeken en papierwaren
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.