Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
Omschrijving
Vinegar is a sour-tasting kitchen staple, practically sour wine. Some of the latest vinegar types include white distilled vinegar, cider vinegar, wine vinegar, rice vinegar and malt vinegar.Rice is one of the oldest food crops of the world and staple diet for over half the population. It is cultivated in about 350-360 million acres with annual global production at 475 million metric tonnes and a fraction goes to vinegar fermentation. India is second largest producer of rice in the world having produced about 143.9 million tonnes of rice in 2010 Ethanol concentration selected for acetic acid production was 8%.the present study was planned with the objectives of Isolation and screening of yeast and acetic acid bacterial isolates for production of vinegar and optimization of saccharfication and fermentation conditions for production of vinegar from basmati and plain rice.The fermentation studies showed that 7.60% (w/v) total acid and 6.51% (w/v) volatile acids was produced from rice var. PUSA 1121 with fermentation efficiency of 78.2%, while rice var. PR 116 produced 5.99% (w/v) total acids and 5.08% (w/v) volatile acids with fermentation efficiency of 76.59%.