Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The yummy Brummie returns! Glynn's first book, Cracking Yolks and Pig Tales, shared behind-the-scenes stories and exciting dishes from his Michelin-starred restaurant, Purnell's. Now he's back with an enticing selection of recipes inspired by the success of Purnell's Bistro. The menu here is described as 'rustic home cooking with an eclectic twist', and with dishes such as Confit Lemon and Vanilla Pork Belly with Salt Baked Pineapple and Grilled Szechuan-style Chicken Skewers, there's plenty to explore. Kick things off with a Scorched Lemon and Vanilla Margarita, impress with Duck with Spice Plum Jam and Watercress, and finish with a Poached Summer Fruits in Basil and Cardamom. Written with Glynn's trademark cheeky wit ('Big, juicy, spicy plums! Oo-err missus!') and packed with tempting recipes, this is a great choice for anyone who wants to get creative in the kitchen.