Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
An attractive substitute for the hazardous chemicals used in agriculture are the potential soil microbes exhibiting immense genetic variability and flourishing in diverse habitats that have potential to enhance plant growth by plethora of mechanisms. They can be commercially exploited for the benefit of sustainable agriculture. For synergistic effects microbial consortia rather than individual microbes needs to be investigated. With the advancement of genomics and proteomics the biosynthetic pathway of various enzymes involved in secondary metabolite production can be studied. Research efforts are needed to elucidate the genes involved in the production of growth hormones and secondary metabolites. The molecular study will provide the path how can we further enhance the yield of crops by mutating the enzymes and genes involved in the biosynthetic pathways. This book approaches to highlight the future prospects of potential microbes for sustainable agriculture.