Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
Omschrijving
Pea, is botanically a fruit; the term is used to describe the small spherical seeds or the pods of the Pisum sativum. Nitrogen nutrition is one of the paramount factors which influence growth and yield potential of many different vegetable crops and also Pea. Plants primarily take nitrogen in the ionic form as either ammonium (NH4+) or nitrate (NO3-). Leguminous plants are able to utilize nitrogen derived from the symbiotic relationship with root nodule bacteria.Nitrogen fixing microorganisms are either symbiotic of the genous Rhizobium, or non-symbiotic as Azotobacter, Azospirillum and Klebsiella. Rhizobium is a soil habitat bacterium, which can able to colonize the legume roots and fixes the atmospheric nitrogen symbiotically. They are the most efficient biofertilizer as per the quantity of nitrogen fixed concerned. There has recently been a growing level of interest in environment friendly sustainable agricultural practices and organic farming systems which include the use of biofertilizers as a substitute of chemical fertilizers (Poonia, 2011). Shefali Poonia, 2011. RHIZOBIUM: A Natural Biofertilizer, International Journal of Engineering and Management Research.1(1):36-38.