Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Reviews in Food and Nutrition Toxicity, Volume 3

Victor R Preedy
Paperback | Engels | Reviews in Food and Nutrition Toxicity | nr. 3
€ 79,95
+ 159 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Including the latest reviews of the most current issues related to food and nutrition toxicity, Reviews in Food and Nutrition Toxicity, Volume 3 distills a wide range of research on food safety and food technology. Put together by a strong team with a wealth of broad experience, the continuation of this important new series includes contributions from the fields of medicine, public health, and environmental science.

Topics covered in Volume Three include:

  • MEG-related toxic, pathological, and etiological findings in the liver, stomach, blood, testes/uterus, kidneys, peritoneum, and skin
  • Current information on pharmacokinetic and toxicodynamic aspects of methyl mercury toxicity
  • The limits set by various agencies for, and the possible effects of, exposure to Uranium via ingestion and inhalation
  • Evidence that nutrition can modify PCB toxicity and its implications in numerous age-related diseases
  • The most recent findings on oxysterols' toxic and pro-atherosclerotic effects and the use of antioxidants supplements to prevent their generation in foods
  • Examples of published safety data, drug interactions, and problems with formulated products
  • Potential dangers and benefits of genetically modified foods, moral and ethical issues, and benefit risk ratios
  • Emerging issues in food contamination, recently-discovered contaminants, the increased use of genetically engineered crops, and their effects on children
  • New views on the onset of celiac disease, its symptoms outside the gastrointestinal tract, and its diagnosis and management

    A timely compilation, the book sheds light on the most important issues in food safety today. It is a valuable resource for anyone involved in the food industry or academics researching food science and food technology.

  • Specificaties

    Betrokkenen

    Auteur(s):
    Uitgeverij:

    Inhoud

    Aantal bladzijden:
    288
    Taal:
    Engels
    Reeks:
    Reeksnummer:
    nr. 3

    Eigenschappen

    Productcode (EAN):
    9780367454197
    Verschijningsdatum:
    2/12/2019
    Uitvoering:
    Paperback
    Formaat:
    Trade paperback (VS)
    Afmetingen:
    156 mm x 234 mm
    Gewicht:
    408 g
    Standaard Boekhandel

    Alleen bij Standaard Boekhandel

    + 159 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
    SOLDEN

    30% korting

    op een mooie selectie boeken en papierwaren
    SOLDEN
    Solden: 30% korting op boeken en papierwaren
    E-BOOK ACTIE

    Tot meer dan 50% korting

    op een selectie e-books
    E-BOOK ACTIE
    E-book kortingen
    Standaard Boekhandel

    Beoordelingen

    We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.