Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Restaurant De Tuinkamer

natuur op je bord

Alwin Leemhuis, Gitta Luiten
Hardcover | Nederlands
€ 39,99
+ 79 punten
Levering 2 à 3 werkdagen Haal af na 1 uur in 1 winkel(s). .
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

De Tuinkamer in het Overijsselse Schuinesloot moet de droom zijn van iedere chef. In dit bijzondere restaurant, gelegen in de Priona Tuinen - in de jaren zeventig ontworpen door kunstenaars Henk Gerritsen en Anton Schlepers - bepaalt de rijkdom van de tuin wat er op tafel komt.

De bezoekers van De Tuinkamer kunnen de natuur niet alleen proeven; ze zitten er letterlijk middenin. In de oude kas kookt chef Alwin Leemhuis zijn bijzondere gerechten, waarbij hij de bloemen, groenten, kruiden, knollen en wortels uit de Priona Tuinen - waar keuze is uit ruim 5.000 verschillende soorten planten - gebruikt.

In dit kookboek inspireren Alwin Leemhuis en Gitta Luiten je om te koken met wat de natuur te bieden heeft. Met vernieuwende recepten als aardpeerkaviaar, tahin van zonnebloempitten, in walnootbladolie gegaarde zeeduivel en sappen van vlierbloesem, dahlia en chrysant. Én met tips over hoe je die planten kweekt - of je nu een (moes)tuin hebt of een balkon. Een kookboek en (moes)tuingids in één.

' De zevende hemel [...] alles klopt bij De Tuinkamer' - De Stentor

' Leemhuis heeft een fijne touch en een gevoel voor vernuftige, aromatische smaakcombinaties' - Joël Broekaert, NRC

' De top-5 van beste chefs van Nederland' - Pieter Nijdam, De Telegraaf

' [...] Een verrukkelijk restaurant waar de chef zich laat leiden door de natuurlijke rust en rijkdom om hem heen' - Hiske Versprille, De Volkskrant

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
256
Taal:
Nederlands

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9789464041415
Verschijningsdatum:
11/08/2022
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
230 mm x 285 mm
Gewicht:
1459 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 79 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.