Onze Vivlio e-readers ondervinden momenteel synchronisatieproblemen. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Onze Vivlio e-readers ondervinden momenteel synchronisatieproblemen. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Non-fictie
  3. Wetenschap
  4. Techniek
  5. Landbouw & Voeding
  6. Response of Soybean to Sulphur and Molybdenum Fertilization

Response of Soybean to Sulphur and Molybdenum Fertilization

Imlinukshi Kichu, A K Singh
Paperback | Engels
€ 39,45
+ 78 punten
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Soybean (Glycine max) is an important pulse crop besides being oilseed crop. It contains 5% lysine, which is deficient in most cereals and isoflavones, which helps in preventing heart diseases and cancer. In India soybean has established one of the major oilseed crops. In spite of high yield potential, it productivity is much less in India than the world average. The north-eastern region of India it is grown on slopes, jhum lands, terraces and plains. Cultivation of soybean on marginal land combined with sub optimal nutrients supply is the major hurdle in realising potential productivity. Sulphur is recognized as the fourth major nutrient in the order of importance to plant nutrition. It is required for the synthesis of sulphur-containing amino-acids cystine, cystein and methionine which are essential components of protein. Sulphur helps in nitrate reduction and assimilation of N by root nodule bacteria besides improving the yield. Molybdenum is another important nutrient for legumes, as it is essential for the activity of the enzyme nitrogenase, which helps in nitrogen fixation. It is also required for the reduction of nitrates for protein synthesis in all plants.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
72
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9783659492341
Verschijningsdatum:
24/11/2013
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
152 mm x 229 mm
Gewicht:
117 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 78 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.