Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Residue Reviews

Residues of Pesticides and Other Foreign Chemicals in Foods and Feeds

Francis a Gunther
€ 106,95
+ 213 punten
Uitvoering
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

That residues of pesticide and other "foreign" chemicals in foodstuffs are of concern to everyone everywhere is amply attested by the reception accorded previous volumes of "Residue Reviews" and by the gratifying en- thusiasm, sincerity, and efforts shown by all the individuals from whom manuscripts have been solicited. Despite much propaganda to the contrary, there can never be any serious question that pest-control chemicals and food- additive chemicals are essential to adequate food production, manufacture, marketing, and storage, yet without continuing surveillance and intelligent control some of those that persist in our foodstuffs could at times conceivably endanger the public health. Ensuring safety-in-use of these many chemicals is a dynamic challenge, for established ones are continually being displaced by newly developed ones more acceptable to food technologists, pharma- cologists, toxicologists, and changing pest-control requirements in progressive food-producing economies. These matters are also of genuine concern to increasing numbers of governmental agencies and legislative bodies around the world, for some of these chemicals have resulted in a few mishaps from improper use. Adequate safety-in-use evaluations of any of these chemicals persisting into our food- stuffs are not simple matters, and they incorporate the considered judgments of many individuals highly trained in a variety of complex biological, chemi- cal, food technological, medical, pharmacological, and toxicological dis- ciplines.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
152
Taal:
Engels
Reeks:
Reeksnummer:
nr. 23

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781461584391
Verschijningsdatum:
12/12/2012
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
152 mm x 229 mm
Gewicht:
226 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 213 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.