Onze Vivlio e-readers ondervinden momenteel synchronisatieproblemen. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Onze Vivlio e-readers ondervinden momenteel synchronisatieproblemen. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Red Hot Sauce Book

More Than 100 Recipes for Seriously Spicy Home-Made Condiments from Salsa to Sriracha

Dan May
Hardcover | Engels
€ 13,95
+ 27 punten
Verwachte leverdatum onbekend
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

100 recipes for fiery sauces, marinades, and rubs, showcasing the world's most flavoursome chillies.

Arranged by geographical region, from Africa and the Mediterranean, to India, to Southeast Asia, this book is jam-packed with thrilling flavors. There is something for everyone, with offerings from all around the globe spanning from mild to super spicy. Each recipe is easy to make, very versatile and always comes with a serving suggestion. For example, the African Chermoula is delicious with sardines and mackerel served with roasted veg; The Ultimate Peri-Peri Marinade pairs excellently with chicken and shrimp; the eye-wateringly hot Ethiopian Berbere Paste adds depth and pizzazz to casseroles as well as making an unusual and memorable dip; and the Mediterranean Za'atar Spice Blend is a wonderful addition to hummus or a fresh salad. As well as plenty of short, simple recipes for sauces and marinades, there are bigger recipes for truly impressive and authentic dishes, such as Moroccan tagines, Indian curries and Mexican classics. Find the perfect Guacamole recipe, a Super-Speedy Patatas Bravas Sauce, or a Crab, Lime, and Scotch Bonnet Sauce. With detailed, authentic information on each region and chilli, this book is perfect for anyone wanting to inject some spice into their kitchen.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
160
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781788794404
Verschijningsdatum:
14/06/2022
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
177 mm x 211 mm
Gewicht:
598 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 27 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.