Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Red Deer: Natural History, Deer Stalking, Stag Hunting, Cookery is a comprehensive guide to the red deer, one of the largest and most majestic animals in the world. Written by Hugh Alexander Macpherson and originally published in 1896, this book covers all aspects of the red deer, including its natural history, habits, and behavior.The book also provides detailed information on deer stalking and stag hunting, including the best methods for tracking and killing these magnificent creatures. Macpherson shares his own experiences and insights as a seasoned hunter and offers tips and advice for those who wish to pursue this challenging and rewarding sport.In addition to its focus on hunting and natural history, Red Deer also includes a section on cookery, with recipes and tips for preparing and cooking venison. Macpherson provides instructions for everything from roasting and grilling to making sausages and stews, making this book a valuable resource for anyone who enjoys cooking with game meat.Overall, Red Deer: Natural History, Deer Stalking, Stag Hunting, Cookery is a fascinating and informative read for anyone interested in the red deer or the sport of hunting. With its detailed descriptions, practical advice, and delicious recipes, this book is sure to be a favorite among hunters, cooks, and nature enthusiasts alike.Also Authored By Alexander Innes Shand. Illustrated By J. Charlton And A. Thorburn.This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the old original and may contain some imperfections such as library marks and notations. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions, that are true to their original work.