Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Red Deer

Natural History, Deer Stalking, Stag Hunting, Cookery (1896)

Hugh Alexander MacPherson, Cameron Of Lochiel, Viscount Ebrington
Paperback | Engels
€ 47,45
+ 94 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Red Deer: Natural History, Deer Stalking, Stag Hunting, Cookery is a comprehensive guide to the red deer, one of the largest and most majestic animals in the world. Written by Hugh Alexander Macpherson and originally published in 1896, this book covers all aspects of the red deer, including its natural history, habits, and behavior.The book also provides detailed information on deer stalking and stag hunting, including the best methods for tracking and killing these magnificent creatures. Macpherson shares his own experiences and insights as a seasoned hunter and offers tips and advice for those who wish to pursue this challenging and rewarding sport.In addition to its focus on hunting and natural history, Red Deer also includes a section on cookery, with recipes and tips for preparing and cooking venison. Macpherson provides instructions for everything from roasting and grilling to making sausages and stews, making this book a valuable resource for anyone who enjoys cooking with game meat.Overall, Red Deer: Natural History, Deer Stalking, Stag Hunting, Cookery is a fascinating and informative read for anyone interested in the red deer or the sport of hunting. With its detailed descriptions, practical advice, and delicious recipes, this book is sure to be a favorite among hunters, cooks, and nature enthusiasts alike.Also Authored By Alexander Innes Shand. Illustrated By J. Charlton And A. Thorburn.This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the old original and may contain some imperfections such as library marks and notations. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions, that are true to their original work.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
380
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781437132618
Verschijningsdatum:
1/10/2008
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
152 mm x 229 mm
Gewicht:
508 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 94 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
SOLDEN

30% korting

op een mooie selectie boeken en papierwaren
SOLDEN
Solden: 30% korting op boeken en papierwaren
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.