• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Recent Advances in Food and Flavor Chemistry

Food Flavors and Encapsulation, Health Benefits, Analytical Methods, and Molecular Biology of Functional Foods

Hardcover | Engels | Special Publications | nr. 326
€ 242,45
+ 484 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

The Proceedings of the 12th International Flavor Conference, 4th George Charalambous Memorial Symposium, held May 25-29, 2009 in Skiathos, Greece.

Specificaties

Betrokkenen

Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
488
Taal:
Engels
Reeks:
Reeksnummer:
nr. 326

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781847552013
Verschijningsdatum:
21/04/2010
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Ongenaaid / garenloos gebonden
Afmetingen:
158 mm x 240 mm
Gewicht:
743 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 484 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-bookactie
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.