Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Raymond U. LeMieux

Explorations with Sugar: How Sweet It Was

Raymond U LeMieux
Hardcover | Engels | Acs Profiles, Pathways and Dreams
€ 55,95
+ 111 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

World-famous carbohydrate chemist Raymond Lemieux was the first to synthesize sucrose. He also developed the concept of the anomeric effect and has recently worked on antigens. His book is a collection of carbohydrate research history, plus an interesting and engaging insight into the man as scientist and family man.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
186
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780841217775
Verschijningsdatum:
5/05/1990
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
152 mm x 231 mm
Gewicht:
408 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 111 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.