Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Aldose 1-epimerase or mutarotase is the enzyme that responsible for carbohydrate metabolism and converts the alpha anomer into beta anomer of glucose. This enzyme was extracted from bovine kidney cortex. Crude enzyme exhibited the activity of 14.92 U mL-1 with specific activity of 0.153 U mg-1 proteins. The enzyme activity and specific activity was increased to 53.75 UmL-1 4.981 Umg-1 respectively after 38-60% ammonium sulfate precipitation and it was further increased to 73.27 UmL-1 and 11.67 Umg-1 when subjected to diethylaminoethyl (DEAE) cellulose chromatography. Further purification was carried out by passing it through Sephadex G-150 column and observed increase in activity 79.26 UmL-1 with 19.55 Umg-1 specific activity. The optimum pH and temperature were recorded as 8.5 and 37 oC respectively. Different stabilizers (glycerol, sodium benzoate, sodium citrate) were used to study their effect on stability of enzyme.