• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Que cuisiner et comment le cuisiner

Jane Hornby
Hardcover | Frans
€ 39,95
+ 79 punten
Levering 2 à 3 werkdagen
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving



Que cuisiner et comment le cuisiner

est le livre de cuisine indispensable pour tous
ceux qui veulent préparer leur plat préféré
à la perfection. Les recettes, faciles à suivre
et détaillées pas à pas, feront le bonheur des
débutants comme de tous ceux qui souhaitent
réussir une cuisine savoureuse jour après jour.
Chaque recette est illustrée de photographies
couleur qui présentent de façon claire les
ingrédients nécessaires et les différentes étapes
de sa réalisation, montrant à quoi la préparation
doit ressembler à chaque stade. Du pain perdu
pour le petit déjeuner au parfait poulet rôti,
du rapide pad thaï à la traditionnelle tarte au
citron, Que cuisiner et comment le cuisiner
revient en 100 recettes testées et éprouvées
aux essentiels de la cuisine et démontre
que gastronomie peut rimer avec simplicité.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Illustrator(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
415
Taal:
Frans

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780714861296
Verschijningsdatum:
23/06/2011
Uitvoering:
Hardcover
Afmetingen:
230 mm x 280 mm
Gewicht:
2038 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 79 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
BOOK FRIDAY

50% korting

op een grote selectie boeken
BOOK FRIDAY
Black Friday: 50% korting op boeken
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.