• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Non-fictie
  3. Wetenschap
  4. Techniek
  5. Quality in the Food Analysis Laboratory

Quality in the Food Analysis Laboratory

Rsc

Roger Wood, Hilde Skår Norli
Hardcover | Engels
€ 321,45
Uitvoering
Verwachte leverdatum onbekend
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Quality in the Food Analysis Laboratory describes the procedures that food analysts must follow in order to ensure that their data is both appropriate and of the required quality. Since the first edition was pubished in 1999, significant new legislation has been adopted in the food sector, most notably the Official Feed and Food Control Regulation. This second edition has been comprehensively updated to reflect changes to the law. New chapters on the roles of the EU and National Reference Laboratories, the criteria approach, modular validation, qualitative method validation, proprietary methods, method verification, and compliance issues have been introduced. Other chapters, including those on methods of analysis, the IUPAC single laboratory protocol, and the role of proficiency testing have been revised.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
300
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781849734080
Verschijningsdatum:
1/09/2016
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Ongenaaid / garenloos gebonden
Afmetingen:
156 mm x 234 mm
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.