• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Putting Meat on the American Table

Taste, Technology, Transformation

Roger Horowitz
Paperback | Engels
€ 46,95
+ 93 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Engagingly written and richly illustrated, Putting Meat on the American Table explains how America became a meat-eating nation--from the colonial period to the present. It examines the relationships between consumer preference and meat processing--looking closely at the production of beef, pork, chicken, and hot dogs.

Roger Horowitz argues that a series of new technologies have transformed American meat. He draws on detailed consumption surveys that shed new light on America's eating preferences--especially differences associated with income, rural versus urban areas, and race and ethnicity.

Putting Meat on the American Table will captivate general readers and interest all students of the history of food, technology, business, and American culture.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
192
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780801882418
Verschijningsdatum:
19/12/2005
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
152 mm x 219 mm
Gewicht:
331 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 93 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.