Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Non-fictie
  3. Wetenschap
  4. Biologie
  5. Purification of Pectin Lyase by Trichoderma harzianum

Purification of Pectin Lyase by Trichoderma harzianum

Enzyme Production

Irum Mukhtar, Sikander Ali, Rukhsana Bajwa
Paperback | Engels
€ 48,45
+ 96 punten
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Among different pectinases, pectin lyase seems to be the only pectic enzyme capable of breaking down pectin with a high degree of esterification. Trichoderma harziamun is excellent pectinases producer, therefore different isolates were screened by quantitative and qualitative methods. Screening results showed that two isolates showed maximum pectin lyase. Different fermentation conditions like fermentation rate, inoculum size, concentration of peptone, concentration of yeast extract, pH and tween -80 were optimized by different experiments for production of pectin lyase by T. harzianum isolates. Pectin lyase was partially purified by ammonium sulphate precipitation. The fraction, which contained a large amount of pectin lyase was dialyased against 0.2 M phosphate buffer at pH 5.5 for 12 hours and used for SDS-PAGE and characterization of pectin lyase. The partial purified pectin lyase (PL) from T140 and T 325 isolates had a molecular weight of 22 kDa. Purified enzyme form isolates were also characterized at different pH temperature and substrate range. Results were discussed on the basis of to statistical analysis of variance (ANOVA) under Complete Randomized Design (CRD).

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
76
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9783659116247
Verschijningsdatum:
1/05/2012
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
152 mm x 229 mm
Gewicht:
122 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 96 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.