Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Este libro es más que una simple recopilación de recetas. Es la historia de una pasiónpor el pulpo, de un flechazo. En esta obra, te sumergirás en las antiguas leyendas y enla literatura para entender por qué el pulpo, en el pasado, asustó y fascinó a marinos,aventureros y pescadores del mundo entero;y descubrirás también cómo se cocina este cefalópodo en distintas partes delmundo: desde el pulpo a la japonesa cocido en sake y té hasta la moqueca de pulpode Bahía, pasando por el pulpo al vino o las albóndigas de carne de pulpo, sin olvidarlos grandes clásicos, como el pulpo a la gallega o el pulpo griego al vinagre.