Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The book encloses the elements concerning the research project entitled "Effect of Various Protein Sources on the Quality of Cereal Based Baby Foods". The project was intended to overcome the problem of malnutrition in infants by using locally available protein rich food stuff. Four different baby foods were prepared by using cereals, pulses, oil seeds, potato and banana. The prepared baby foods were rich in protein and other vital nutrients which are necessary for the growth and development during the stage of infancy. The book also portrays the importance of home made baby foods as they are natural and in reach of every class. The book as well gives the general idea about the work of other researchers in preparing protein rich baby foods for infants.