• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Protein Phosphorylation and Meat Quality

Dequan Zhang, Xin Li, Li Chen, Chengli Hou, Zhenyu Wang
Paperback | Engels
€ 167,95
+ 335 punten
Uitvoering
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

The book focuses on the current research of the relation between protein phosphorylation and meat quality, reviews the influence mechanism of protein phosphorylation on meat quality, and summarizes the improvement of meat quality by regulating protein phosphorylation. It could help to clarify some dilemmas and encourage further research in this field, aiming for effective application of protein phosphorylation in meat quality in the near future. The book is written for researchers and graduate students in the field of meat science, food chemistry and molecular biology etc.


Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
303
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9789811594434
Verschijningsdatum:
14/02/2022
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
156 mm x 234 mm
Gewicht:
449 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 335 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.