Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Protein Biotechnology

Isolation, Characterization, and Stabilization

Felix Franks
Paperback | Engels | Biological Methods
€ 195,95
+ 391 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Proteins are the servants of life. They occur in all com- nent parts of living organisms and are staggering in their fu- tional variety, despite their chemical similarity. Even the simplest single-cell organism contains a thousand different p- teins, fulfilling a wide range of life-supporting roles. Additions to the total number of known proteins are being made on an increasing scale through the discovery of mutant strains or their production by genetic manipulation. The total international protein literature could fill a medi- sized building and is growing at an ever-increasing rate. The reader might be forgiven for asking whether yet another book on proteins, their properties, and functions can serve a useful purpose. An explanation of the origin of this book may serve as justification. The authors form the tutorial team for an int- sive postexperience course on protein characterization or- nized by the Center for Professional Advancement, East Brunswick, New Jersey, an educational foundation. The course was first mounted in Amsterdam in 1982 and has since been repeated several times, in both Amsterdam and the US, with participants from North America and most European countries. In a predecessor to this book, emphasis was placed on the role of protein isolation in the food industry, because at the time this reflected the interests of most of the participants at the course. Today, isolated proteins for food use are extracted from yeasts, fungal sources, legumes, oilseeds, cereals, and leaves.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
592
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781489939890
Verschijningsdatum:
27/11/2013
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
152 mm x 229 mm
Gewicht:
802 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 391 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
SOLDEN

30% korting

op een mooie selectie boeken en papierwaren
SOLDEN
Solden: 30% korting op boeken en papierwaren
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.