Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Since the ancient times, spices and herbs are not only excellent sources of flavors and food colors but are also excellent sources in medicine, cooking, preserving and as perfumes. During that time, herbs and spices are known as a major source of bioactive compounds, such as polyphenols, antioxidants, anti-inflammatory, antidiabetic, antihypertensive and antimicrobial activities. Moreover, herbs and spices add only a negligible number of calories to the foods to which they are added. Consequently, they are an excellent replacement for both fat and salt when it comes to flavoring food. Today, herbs and spices can be used to increase the acceptability of foodstuffs and improve our health. Therefore, fortification of dairy products by herbs or spices can result in a functional product which might deliver important value and potential effects for consumers.