• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Vrije tijd
  3. Kookboeken
  4. Basiskookboeken
  5. Professional cookbook of sourdough bread and pizza

Professional cookbook of sourdough bread and pizza

Massimo Parrucci, Dana Wellere
Hardcover | Engels
€ 27,95
+ 55 punten
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

A complete and incredible guide for amateurs and experts alike created by a great Italian professional chef to discover ancient and modern secret recipes for Italian bread and pizza made with sourdough starter.Discover the taste of authentic Italian traditionIn this guide, European or Canadian flours are used.


This is done in order to exactly replicate the chef's creations but you can use alternative flours from your country, the important thing is to respect the degree of refining and the degree of water absorption.


REAL ORIGINAL ITALIAN METHOD FROM STARRED RESTAURANTS

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
124
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781638218104
Verschijningsdatum:
15/04/2021
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
152 mm x 229 mm
Gewicht:
335 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 55 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.