Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
Omschrijving
Mit Beginn der 70er Jahre setzte sich in der Konsumverhaltens- forschung ein neuer Ansatz durch: der Informationsverarbei- tungsansatz. Den Anstoß hierzu gab die Entwicklung in der Allgemeinen Psychologie, einzelne Teildisziplinen wie Lernen, Wahrnehmung, Gedachtnisprozesse, Denken und Problemlösen unter der Klammer der Verarbeitung von Informationen zu ana- lysieren. Mit dieser Orientierung einhergehend entstan- in Analogie zur elektronischen Informationsverarbeitun- ein neues Vokabular (Informationsinput, Informationscodierung, InformationsverknUpfung) und eine neue prozeBbezogene MeB- methodik. Wir wollen in dieser Arbeit untersuchen, wie Konsumenten In- formationen verarbeiten, um zu Produktbeurteilunsen zu gelan- gen. nproduktbeurteilung" mag ganz unterschiedliche Assozia- tionen hervorrufen: Marketingforscher und -praktiker denken vermutlich am ehesten an Produkteinstellungen, Verbraucher- politiker vielleicht an Qualitatsurteile, Entscheidungstheo- retiker maglicherweise an Nutzenwerte der Produkte. Allen diesen Begriffen ist eines gemeinsam: sie beziehen sich auf die subjektive Bewertung eines Produktes. Grundlage fUr diese Bewertung sind - folgt man den heute ub- lichen multiattributiven HeBvorschriften - EindrUcke Uber einzelne Merkmalsauspragungen des Produktes. Ebenso wie Art und Anzahl der Merkmale, die fUr eine Produktbeurteilung herangezogen werden, mit der jeweiligen Beurteilungssituation variieren können, kann auch die Art oder der Umfang der Ver- - - knupfung der einzelnen Merkmale unterschiedlich ausfallen. So mUssen nicht notwendig zu allen Produktalternativen Ge- samtbewertungen (Einstellungen, QualitUtsurteile, Nutzen- werte) gebildet werden. Produktbeurteilungen auBern sich vielmehr auch lediglich i. Akzeptieren oder Verwerfen von Alternativen, ohne diese detailliert gepruft zu haben.