• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Non-fictie
  3. Wetenschap
  4. Techniek
  5. Landbouw & Voeding
  6. Processing and Evaluation of Banana based Instant Ice Cream Mix

Processing and Evaluation of Banana based Instant Ice Cream Mix

Methodology, Storage study and consumer acceptability

Geetha K
Paperback | Engels
€ 48,45
+ 96 punten
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Banana is one of the commercial hortiucultural crop in tropical areas. It is Highly nutritious and the flour prepared from banana include high sugar content. Suitable to process banana based instant ice cream. Gives good texture, solubility, thickness, sweetness and high energy content. During the storage an increasing trend in moisture, acidity and reducing sugar and a decreasing trend in pH, total sugar and protein were observed. Whereas the quality and sensory characteristics of the banana based ice cream was highly acceptable by the consumer.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
120
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9783843358309
Verschijningsdatum:
7/10/2010
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
152 mm x 229 mm
Gewicht:
185 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 96 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-bookactie
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.