Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Probennahme Und Aufschluß

Basis Der Spurenanalytik

Paperback | Duits | Labormanuale
€ 68,95
+ 137 punten
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Die Ergebnisse chemischer Analysen können nie besser sein als die vorangegangenen Schritte der Probenahme und des Probenaufschlusses. Ziel des Buches ist es, dem Leser die Grundlagen für die Probenahme und den Aufschluß zu vermitteln. Strategien zur zeitlichen und räumlichen Auswahl repräsentativer Proben werden im ersten Teil behandelt. Der zweite Teil vermittelt detailliert die Prinzipien und Probleme der Druckaufschlußmethoden. Herausgeber und Autoren spannen hierbei den Bogen von Materialien aus der Umwelt, über Lebensmittel bis zu Humanmaterial.

Specificaties

Betrokkenen

Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
181
Taal:
Duits
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9783642786709
Verschijningsdatum:
8/12/2011
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
156 mm x 234 mm
Gewicht:
285 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 137 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.