Onze Vivlio e-readers ondervinden momenteel synchronisatieproblemen. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Onze Vivlio e-readers ondervinden momenteel synchronisatieproblemen. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Non-fictie
  3. Wetenschap
  4. Techniek
  5. Landbouw & Voeding
  6. Pratiques De Gestion Des Mauvaises Herbes Dans Le Curcuma

Pratiques De Gestion Des Mauvaises Herbes Dans Le Curcuma

Kumar Anshuman, Alok Kumar, Sandeep Yadav
Paperback | Frans
€ 80,45
+ 160 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

CE LIVRE CONTIENT DES TRAVAUX DE RECHERCHE BASÉS SUR L'EFFET DES PRATIQUES DE MAITRISE DES MAUVAISES HERBES DANS LE CADRE DE L'AGRICULTURE BIOLOGIQUE SUR LA DISPONIBILITÉ NUTRITIONNELLE ET LE RENDEMENT DU CURMÈRE.Le curcuma (Curcuma longa L.), est une plante herbacée appartenant à la famille des Zingiberaceae et à l'ordre des Scitaminae. Il contient des quantités appréciables de protéines (6,3%), de lipides (5,1%), de minéraux (3,5%), d'hydrates de carbone (69,4%) et de fibres (2,6%). Le curcuma est riche en minéraux comme le phosphore, le calcium, le fer et la vitamine A. C'est l'une des épices les plus précieuses, connue sous le nom de "safran indien" en raison de sa couleur jaune-orange intense. Il est utilisé sous une forme diversifiée de condiment, d'agent aromatisant et de colorant, comme principal ingrédient de la cuisine indienne, sous forme de poudre de curry. Plusieurs problèmes expliquent la faible production de curcuma en Inde. Les ressources en eau limitées, l'infestation de mauvaises herbes et la mauvaise gestion des nutriments sont les principales raisons de la faible productivité du curcuma. La récurrence des mauvaises herbes est l'un des principaux facteurs limitatifs de la production végétale, car elles réduisent le rendement des cultures et détériorent la qualité des produits.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
96
Taal:
Frans

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9786203635546
Verschijningsdatum:
19/04/2021
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
152 mm x 229 mm
Gewicht:
149 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 160 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.