Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Henriette Davidis, geboren 1801, arbeitete als Hauswirtschaftslehrerin, Erzieherin und Gouvernante während sie einige ihrer Bücher verfasste, später war sie nur noch als Autorin tätig. Das "Praktische Kochbuch" erschien erstmals im Jahr 1845 und enthält eine umfangreiche Rezeptsammlung, die von der Autorin zusammengestellt und selbst erprobt wurde. Das Buch entwickelte sich zum Standardwerk und wurde auch über Deutschland hinaus bekannt, 1879 erschien in den USA eine besondere Ausgabe "bearbeitet für die Deutsch-Amerikanische Küche nach der sechsunddreißigsten verbesserten Auflage". Dies ist ein sorgfältig überarbeiteter Nachdruck der dritten amerikanischen verbesserten und illustrierten Auflage von 1911.