Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This is an extensively illustrated laboratory manual of transmission electron microscopy techniques for the laboratory technician, graduate student, or researcher. Chapters begin with a general discussion, move on to the chemicals and equipment required for the method being described and conclude with a step-by-step presentation of the method and instructions for the preparation of solutions. Notes at the end of each chapter warn of possible pitfalls and outline "tricks of the trade". The methods and techniques outlined have been tested for over ten years in clinical and research laboratory situations, and are entirely reliable. Practical Electron Microscopy covers fixation, dehydration and embedding, semithin and thin sectioning, the electron microscope, and photography. For this new edition, the chapters on photography and the electron microscope have been completely rewritten and two new chapters have been added, one on immunoelectron microscopy using colloidal gold, and one dealing with such special techniques as retrieving specimens from paraffin and handling nasal brushings and blood samples.