Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
An investigation was conducted for obtaining information on the reduction of postharvest losses, pattern of physical, biochemical and mineral content changes, storability as well as shelf life of postharvest mango. The trials included four different experiments involving two factors where variety was a factor comprising of Langra and Khirshapat. These varieties were treated with different postharvest treatments viz., control, paraffin coating, perforated polyethylene cover, unperforated polyethylene cover, hot water (55±1)0C, low temperature in refrigerator (4±1)0C; different doses of Maleic hydrazide, GA3 and Bavistin DF solution. These experiments were laid out in Randomized Complete Block Design with three replicates. Different postharvest treatments subjected to the investigation demonstrated significant variation in most of the physicochemical properties and shelf life of mango. Low temperature in refrigerator was the best inhibitor of ethylene synthesis that delayed ripening and prolonged shelf life. The second suitable method was found to be 400 ppm of GA3 which is cost effective and might easily be adopted by common farmers for mango preservation.