Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Non-fictie
  3. Wetenschap
  4. Biologie
  5. Postharvest Storage and Shelf Life of Mango

Postharvest Storage and Shelf Life of Mango

Effects of Postharvest Storage Treatments on Physicochemical Properties and Shelf Life of Mango

Khairul Islam, A K M Rafiul Islam, Nurul Absar
Paperback | Engels
€ 77,95
+ 155 punten
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

An investigation was conducted for obtaining information on the reduction of postharvest losses, pattern of physical, biochemical and mineral content changes, storability as well as shelf life of postharvest mango. The trials included four different experiments involving two factors where variety was a factor comprising of Langra and Khirshapat. These varieties were treated with different postharvest treatments viz., control, paraffin coating, perforated polyethylene cover, unperforated polyethylene cover, hot water (55±1)0C, low temperature in refrigerator (4±1)0C; different doses of Maleic hydrazide, GA3 and Bavistin DF solution. These experiments were laid out in Randomized Complete Block Design with three replicates. Different postharvest treatments subjected to the investigation demonstrated significant variation in most of the physicochemical properties and shelf life of mango. Low temperature in refrigerator was the best inhibitor of ethylene synthesis that delayed ripening and prolonged shelf life. The second suitable method was found to be 400 ppm of GA3 which is cost effective and might easily be adopted by common farmers for mango preservation.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
296
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9783846501955
Verschijningsdatum:
20/09/2011
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
152 mm x 229 mm
Gewicht:
435 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 155 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.